Bog & idéLukas la Cour

Bøger skrevet af Lukas la Cour

Læs mere om Lukas la Cour
2 produkter
2 produkter
Forfatterskolens Afgangsantologi 2020
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfatterskolens Afgangsantologi 2020Lukas la Cour
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Forfatterskolens Afgangsantologi 2020
Amulet Magasin 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Amulet Magasin 2Isha Neman
124,46 DKK
Paperback
(0)
Amulet Magasin 2

Mere om Lukas la Cour

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Lukas la Cour. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Cours nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amulet Magasin 2" udgivet af Forlaget Amulet - "Forfatterskolens Afgangsantologi 2020" udgivet af Forlaget Basilisk

Mere om Lukas la Cours bøger

Du kan finde to bøger af Lukas la Cour her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Lukas la Cour bøger i forskellige formater. Cours bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lukas la Cours "Amulet Magasin 2"

"Amulet Magasin 2" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Amulet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lukas la Cour "Forfatterskolens Afgangsantologi 2020"

Hos Bog & idé er "Forfatterskolens Afgangsantologi 2020" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Basilisk.
Detaljer
Fulde navn:
Lukas la Cour