Bog & idéLulu Jacobsen

Bøger skrevet af Lulu Jacobsen

Læs mere om Lulu Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Gyldendals havebog
Gyldendals havebogLulu Jacobsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals havebog

Mere om Lulu Jacobsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Lulu Jacobsen. På listen nedenfor har du de seneste af Jacobsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den danske havebog" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals havebog" udgivet af Gyldendal - "Den danske havebog" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals havebog" udgivet af Gyldendal

Lulu Jacobsens bøger

Lulu Jacobsen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Jacobsen som indbundet. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lulu Jacobsens "Den danske havebog"

Hos Bog & idé er "Den danske havebog" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lulu Jacobsen "Gyldendals havebog"

Det er muligt at købe Lulu Jacobsens "Gyldendals havebog" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lulu Jacobsen