Bog & idéLuna Munk

Bøger skrevet af Luna Munk

Læs mere om Luna Munk
2 produkter
2 produkter
Så gå dog fra ham!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Så gå dog fra ham!Luna Munk
152,96 DKK
Indbundet
(4)
Så gå dog fra ham!
Så gå dog fra ham!
STREAM
Så gå dog fra ham!Luna Munk
69,95 DKK
Lydbog
(3)
Så gå dog fra ham!

Mere om Luna Munk

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Luna Munk. På listen nedenfor finder du Munks seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Så gå dog fra ham!" udgivet af SAGA Egmont - "Så gå dog fra ham!" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Luna Munks bøger

Du kan købe to bøger af Luna Munk her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Luna Munk kommer i samtlige formater. Munks bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Luna Munks "Så gå dog fra ham!"

Det er muligt at købe Luna Munks "Så gå dog fra ham!" som lydbog. Luna Munks "Så gå dog fra ham!" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Luna Munk "Så gå dog fra ham!"

Det er muligt at købe Luna Munks "Så gå dog fra ham!" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Luna Munk