Bog & idéLygia Day Peñaflor

Bøger skrevet af Lygia Day Peñaflor

Læs mere om Lygia Day Peñaflor
2 produkter
2 produkter
Alt dette er sandt
Alt dette er sandtLygia Day Peñaflor
69,95 DKK
EBOG
(6)
Alt dette er sandt
Alt dette er sandt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alt dette er sandtLygia Day Peñaflor
82,96 DKK
Hæftet
(6)
Alt dette er sandt

Mere om Lygia Day Peñaflor

Hvis du mangler en bog af Lygia Day Peñaflor, ser du et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Peñaflor.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alt dette er sandt" udgivet af CarlsenPuls - "Alt dette er sandt" udgivet af CarlsenPuls

Mere om Lygia Day Peñaflors bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lygia Day Peñaflor hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Peñaflors bøger kommer i forskellige formater. Peñaflors bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: CarlsenPuls.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lygia Day Peñaflors "Alt dette er sandt"

Det er muligt at købe Lygia Day Peñaflors "Alt dette er sandt" som ebog. "Alt dette er sandt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CarlsenPuls.

"Alt dette er sandt" af Lygia Day Peñaflor

Hos Bog & idé er "Alt dette er sandt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er CarlsenPuls, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lygia Day Peñaflor