Bog & idéLyn Stone

Bøger skrevet af Lyn Stone

Læs mere om Lyn Stone
1 produkter
1 produkter
De Røde Bånd / En Gave til Jul / Julens Glæder
De Røde Bånd / En Gave til Jul / Julens GlæderLyn Stone
29,95 DKK
EBOG
(0)
De Røde Bånd / En Gave til Jul / Julens Glæder

Mere om Lyn Stone

Lyn Stone har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "De røde bånd". Det er Harlequin, der har publiceret den på dansk. "De røde bånd" er desuden tilknyttet serien "Bestseller¤Harlequin historisk".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lyn Stones "De røde bånd"

"De røde bånd" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Stones serie "Bestseller¤Harlequin historisk". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.

Endnu en af Lyn Stone fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lyn Stone