Bog & idéLynne Marshall

Bøger skrevet af Lynne Marshall

Læs mere om Lynne Marshall
3 produkter
3 produkter
Hans sovende skønhed/Én gang playboy...
Hans sovende skønhed/Én gang playboy...Lynne Marshall
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hans sovende skønhed/Én gang playboy...
Et magisk møde i London/Dr. Coopers redning
Et magisk møde i London / Dr. Coopers redningLynne Marshall
69,95 DKK
EBOG
(0)
Et magisk møde i London / Dr. Coopers redning
Solskin i New York
Solskin i New York / Et uventet frieriLynne Marshall
69,95 DKK
EBOG
(0)
Solskin i New York / Et uventet frieri

Mere om Lynne Marshall

Der er flere forskellige bøger fra Lynne Marshall tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Marshall.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et magisk møde i London" i serien "2 i 1¤Julia¤To bøger i én¤Kærlighed på Harley Street" udgivet af Harlequin - "Hans sovende skønhed/Én gang playboy..." i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Solskin i New York " i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Et magisk møde i London/Dr. Coopers redning" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin

Bøger af Lynne Marshall

Lynne Marshall har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Marshalls bøger fås i udvalgte formater. Lynne Marshall bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: Harlequin.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Et magisk møde i London" af Lynne Marshall

"Et magisk møde i London" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Marshalls serie "2 i 1¤Julia¤To bøger i én¤Kærlighed på Harley Street". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.

Lynne Marshall "Hans sovende skønhed/Én gang playboy..."

Det er muligt at købe Lynne Marshalls "Hans sovende skønhed/Én gang playboy..." som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Hans sovende skønhed/Én gang playboy..." på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Julia Lægeroman". Det er Harlequin, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lynne Marshall