Bog & idéMads Krarup

Bøger skrevet af Mads Krarup

Læs mere om Mads Krarup
2 produkter
2 produkter
Lederens stresshåndbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lederens stresshåndbogMichael Martini
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lederens stresshåndbog
Barselsregler
BarselsreglerAgnete Andersen
779,95 DKK
Paperback
(0)
Barselsregler

Mere om Mads Krarup

Der findes en del bøger fra Mads Krarup til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Krarups seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Barselsregler" udgivet af Karnov Group Denmark - "TEAM - udvikling og læring" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Lederens stresshåndbog " i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dabsk Psykologisk Forlag A/S - "Funktionærret" udgivet af Djøf Forlag - "Lov om forbud mod forskelsbehandling på arbejdsmarkedet med kommentarer" udgivet af Thomson

Mads Krarups bøger

Mads Krarup har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Mads Krarup fås i forskellige formater. Krarup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mads Krarups "Barselsregler"

"Barselsregler" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark.

Mads Krarup "TEAM - udvikling og læring"

Hos Bog & idé er "TEAM - udvikling og læring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Krarups serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Krarup