Bog & idéMaj Kærgaard Kristensen

Bøger skrevet af Maj Kærgaard Kristensen

Læs mere om Maj Kærgaard Kristensen
1 produkter
1 produkter
Udeskole i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udeskole i teori og praksisSøren Rasmussen Mølgaard Lunde og Ida Damsø Christiansen
413,96 DKK
Paperback
(1)
Udeskole i teori og praksis

Mere om Maj Kærgaard Kristensen

Maj Kærgaard Kristensen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Udeskole i teori og praksis". Det er Dafolo, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Maj Kærgaard Kristensens "Udeskole i teori og praksis"

"Udeskole i teori og praksis" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Endnu en af Maj Kærgaard Kristensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maj Kærgaard Kristensen