Bog & idéMalene Monka

Bøger skrevet af Malene Monka

Læs mere om Malene Monka
2 produkter
2 produkter
Dialekter i rigt mål
Dialekter i rigt målGeorg Adamsen (red.)
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Dialekter i rigt mål
Sprog på grænsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på grænsenUlla Weinreich & Michael Bach Ipsen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på grænsen

Mere om Malene Monka

Der findes mange bøger af Malene Monka til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog på grænsen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Dialekter i rigt mål" udgivet af Modersmål-Selskabet

Malene Monkas bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Malene Monka hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. -s bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Modersmål-Selskabet.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sprog på grænsen" af Malene Monka

"Sprog på grænsen" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Malene Monka "Dialekter i rigt mål"

Det er muligt at købe Malene Monkas "Dialekter i rigt mål" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Monka