Bog & idéMaria Christensen

Bøger skrevet af Maria Christensen

Læs mere om Maria Christensen
3 produkter
3 produkter
Juniorkogebogen
JuniorkogebogenMaria Christensen
199,95 DKK
Hardback
(0)
Juniorkogebogen
1. akt begynder med dig
BOEGERTILSTAERKPRIS
1. akt begynder med digMaria Christensen
99,56 DKK
Hæftet
(0)
1. akt begynder med dig
Publikumsservice
BOEGERTILSTAERKPRIS
PublikumsserviceMaria Christensen
314,96 DKK
Hardback
(0)
Publikumsservice

Mere om Maria Christensen

Der findes flere bøger skrevet af Maria Christensen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Juniorkogebogen" udgivet af Forlaget Zara - "Publikumsservice" udgivet af 1st Balcony Books - "Mad & kærlighed" udgivet af Muusmann' Forlag - "Nutidsnomader" udgivet af Mellemfolkeligt Samvirke - "Mad og kærlighed" udgivet af Muusmann Forlag - "Flerkulturelle rødder" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Maria Christensens bøger

Du kan bestille seks bøger af Maria Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Maria Christensen fås i flere forskellige formater. Christensens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Juniorkogebogen" af Maria Christensen

"Juniorkogebogen" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Zara.

"Publikumsservice" af Maria Christensen

Det er muligt at købe Maria Christensens "Publikumsservice" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er 1st Balcony Books, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Christensen