Bog & idéMarie Bach

Bøger skrevet af Marie Bach

Læs mere om Marie Bach
1 produkter
1 produkter
Akupressur, zone- og ernæringsterapi i helhedsbehandling
Akupressur, zone- og ernæringsterapi i helhedsbehandlingMarie Bach
169,95 DKK
Hardback
(0)
Akupressur, zone- og ernæringsterapi i helhedsbehandling

Mere om Marie Bach

Der findes flere bøger skrevet af Marie Bach på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bach.
Bøgerne fra Marie Bach tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Undervejs" udgivet af Books on Demand - "Køge 1500-1950" udgivet af Danish Committee for Urban History Odense University Press

Bøger skrevet af Marie Bach

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Marie Bach hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bachs bøger fås i forskellige formater. Bachs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marie Bachs "Undervejs"

Hos Bog & idé er "Undervejs" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Marie Bach "Køge 1500-1950"

Dette er en også en skøn bog fra Bach, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Danish Committee for Urban History Odense University Press, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på flere sprog.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Bach