Bog & idéMarta Krajewska

Bøger skrevet af Marta Krajewska

Læs mere om Marta Krajewska
4 produkter
4 produkter
Emil, kanarek i rudy pies
Emil, kanarek i rudy piesMarta Krajewska
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Emil, kanarek i rudy pies
Zaszyj oczy wilkom
Zaszyj oczy wilkomMarta Krajewska
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Zaszyj oczy wilkom
Idź i czekaj mrozów
Idź i czekaj mrozówMarta Krajewska
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Idź i czekaj mrozów
Wezwijcie moje dzieci
Wezwijcie moje dzieciMarta Krajewska
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Wezwijcie moje dzieci

Mere om Marta Krajewska

Hvis du leder efter en bog af Marta Krajewska, kan du vælge i mellem et stort sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Krajewska.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Zaszyj oczy wilkom" i serien "Wilcza dolina" udgivet af SAGA Egmont - "Idź i czekaj mrozów" i serien "Wilcza dolina" udgivet af SAGA Egmont - "Emil, kanarek i rudy pies" udgivet af SAGA Egmont

Marta Krajewskas bøger

Marta Krajewska har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Krajewskas bøger kommer kun som lydbog. Bøgerne af Krajewska er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Zaszyj oczy wilkom" af Marta Krajewska

"Zaszyj oczy wilkom" er tilgængelig som lydbog. Med Marta Krajewskas "Zaszyj oczy wilkom" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Wilcza dolina". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på pol.

Marta Krajewska "Idź i czekaj mrozów"

"Idź i czekaj mrozów" er til salg som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Idź i czekaj mrozów" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Krajewskas serie "Wilcza dolina". Bogen kan købes online hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Marta Krajewska