Bog & idéNader Alkasem

Bøger skrevet af Nader Alkasem

Læs mere om Nader Alkasem
3 produkter
3 produkter
Skæv Synsvinkel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skæv SynsvinkelNeder Alkasem
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Skæv Synsvinkel
EKSIL
BOEGERTILSTAERKPRIS
EKSILNaguib Mazloum
165,96 DKK
Paperback
(0)
EKSIL
Dobbelt A
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dobbelt ANader Akasem & Claus Nivaa
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Dobbelt A

Mere om Nader Alkasem

Hvis du søger en bog skrevet af Nader Alkasem, har du et stort sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Alkasem.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "EKSIL" udgivet af SCREAMING BOOKS - "Dobbelt A" udgivet af Alba

Bøger skrevet af Nader Alkasem

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nader Alkasem hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Nader Alkasem kommer i forskellige formater. Bøgerne af Alkasem er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"EKSIL" af Nader Alkasem

Hos Bog & idé er "EKSIL" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SCREAMING BOOKS.

Nader Alkasem "Dobbelt A"

"Dobbelt A" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alba.
Detaljer
Fulde navn:
Nader Alkasem