Bog & idéNadia Holmgren

Bøger skrevet af Nadia Holmgren

Læs mere om Nadia Holmgren
2 produkter
2 produkter
Til kamp mod kedsomhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Til kamp mod kedsomhedLouise Tidmand
512,96 DKK
Paperback
(0)
Til kamp mod kedsomhed
Ledelse i Morgen, Nr. 7. April 2018. 21. årgang. Tema: Ledelse af styrket trivsel
Ledelse i Morgen, Nr. 7. April 2018. 21. årgang. Tema: Ledelse af styrket trivselNadia Holmgren
149,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse i Morgen, Nr. 7. April 2018. 21. årgang. Tema: Ledelse af styrket trivsel

Mere om Nadia Holmgren

Hvis du mangler en bog fra Nadia Holmgren, ser du et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Holmgren.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store løgn om kedsomhed" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse i Morgen, Nr. 7. April 2018. 21. årgang. Tema: Ledelse af styrket trivsel" udgivet af Dafolo A/S - "Til kamp mod kedsomhed" udgivet af Dafolo

Mere om Nadia Holmgrens bøger

Nadia Holmgren har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Nadia Holmgren fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Holmgren er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den store løgn om kedsomhed" af Nadia Holmgren

Det er muligt at købe Nadia Holmgrens "Den store løgn om kedsomhed" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den store løgn om kedsomhed" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Nadia Holmgren "Ledelse i Morgen, Nr. 7. April 2018. 21. årgang. Tema: Ledelse af styrket trivsel"

"Ledelse i Morgen, Nr. 7. April 2018. 21. årgang. Tema: Ledelse af styrket trivsel" er til salg som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Ledelse i Morgen, Nr. 7. April 2018. 21. årgang. Tema: Ledelse af styrket trivsel" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Nadia Holmgren