Bog & idéNadia Mathiasen

Bøger skrevet af Nadia Mathiasen

Læs mere om Nadia Mathiasen
2 produkter
2 produkter
100 kødfrie dage
100 kødfrie dageNadia Mathiasen
269,95 DKK
Indbundet
(1)
100 kødfrie dage
Foodfanatic Thai
Foodfanatic ThaiNadia Mathiasen
109,95 DKK
EBOG
(2)
Foodfanatic Thai

Mere om Nadia Mathiasen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Nadia Mathiasen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mathiasen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "100 kødfrie dage" udgivet af Strandberg Publishing - "Flere Kødfrie Dage" udgivet af Strandberg Publishing - "Kødfri mandag" udgivet af Gyldendal - "Foodfanatic Thai" udgivet af Politikens Forlag - "Kødfri mandag" udgivet af Samvirke - "Foodfanatic Thai" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Nadia Mathiasens bøger

Du kan finde seks bøger af Nadia Mathiasen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Mathiasens bøger kommer i flere forskellige formater. Mathiasens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"100 kødfrie dage" af Nadia Mathiasen

"100 kødfrie dage" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Flere Kødfrie Dage" af Nadia Mathiasen

Det er muligt at købe Nadia Mathiasens "Flere Kødfrie Dage" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nadia Mathiasen