Bog & idéNadia Murad

Bøger skrevet af Nadia Murad

Læs mere om Nadia Murad
2 produkter
2 produkter
Den sidste pige
Den sidste pigeNadia Murad
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Den sidste pige
Den sidste pige
Den sidste pigeNadia Murad
149,95 DKK
EBOG
(1)
Den sidste pige

Mere om Nadia Murad

Nadia Murad har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Murads udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Nadia Murads bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Last Girl: My Story of Captivity and My Fight Against the Islamic State" udgivet af Virago Press Ltd - "Den sidste pige" udgivet af Politikens Forlag - "Den sidste pige" udgivet af Politikens Forlag

Nadia Murads bøger

Du kan finde tre bøger af Nadia Murad her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Murads bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Murad er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Last Girl: My Story of Captivity and My Fight Against the Islamic State" af Nadia Murad

Hos Bog & idé er "The Last Girl: My Story of Captivity and My Fight Against the Islamic State" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Virago Press Ltd, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Den sidste pige" af Nadia Murad

Hos Bog & idé er "Den sidste pige" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Den sidste pige" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nadia Murad