Bog & idéNadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler

Bøger skrevet af Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler

Læs mere om Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler
1 produkter
1 produkter
Nadia Nadim - Min historie
STREAM
Nadia Nadim - Min historieMiriam Zesler
149,95 DKK
Lydbog
(7)
Nadia Nadim - Min historie

Mere om Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler

Hvis du søger en bog fra Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler, kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har i samarbejde med Miriam Zeslers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nadia Nadim - Min historie" udgivet af Politikens Forlag - "Nadia Nadim" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zeslers bøger

Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler bøger i flere formater. i samarbejde med Miriam Zeslers bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zeslers "Nadia Nadim - Min historie"

"Nadia Nadim - Min historie" kan købes som lydbog. Med Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zeslers "Nadia Nadim - Min historie" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler "Nadia Nadim"

"Nadia Nadim" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler