Bog & idéNadine Erdmann

Bøger skrevet af Nadine Erdmann

Læs mere om Nadine Erdmann
1 produkter
1 produkter
CyberWorld 1.0: Mind Ripper
CyberWorld 1.0: Mind RipperNadine Erdmann
69,95 DKK
Lydbog
(0)
CyberWorld 1.0: Mind Ripper

Mere om Nadine Erdmann

Du kan kun finde en enkelt bog af Nadine Erdmann her hos Bog & idé. Bogen hedder "CyberWorld 1.0: Mind Ripper". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på tysk. "CyberWorld 1.0: Mind Ripper" er desuden en del af serien "CyberWorld".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nadine Erdmanns "CyberWorld 1.0: Mind Ripper"

Hos Bog & idé er "CyberWorld 1.0: Mind Ripper" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "CyberWorld 1.0: Mind Ripper" af Nadine Erdmann med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Erdmanns serie "CyberWorld". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Nadine Erdmann fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nadine Erdmann