Bog & idéNadine S. Karsch

Bøger skrevet af Nadine S. Karsch

Læs mere om Nadine S. Karsch
1 produkter
1 produkter
Mentales Golftraining - Quicktipps für ein besseres Handicap
Mentales Golftraining - Quicktipps für ein besseres HandicapNadine S. Karsch
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Mentales Golftraining - Quicktipps für ein besseres Handicap

Mere om Nadine S. Karsch

Der er kun én bog af Nadine S. Karsch tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mentales Golftraining - Quicktipps für ein besseres Handicap". Den er udgivet af SAGA Egmont på tysk. "Mentales Golftraining - Quicktipps für ein besseres Handicap" er desuden en del af serien "CD WISSEN Coaching".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nadine S. Karschs "Mentales Golftraining - Quicktipps für ein besseres Handicap"

"Mentales Golftraining - Quicktipps für ein besseres Handicap" kan købes som lydbog. Med Nadine S. Karschs "Mentales Golftraining - Quicktipps für ein besseres Handicap" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "CD WISSEN Coaching". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Nadine S. Karsch skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nadine S. Karsch