Bog & idéNadja Holmgaard Lysen

Bøger skrevet af Nadja Holmgaard Lysen

Læs mere om Nadja Holmgaard Lysen
2 produkter
2 produkter
Undersøgelse, refleksion og omsorg i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undersøgelse, refleksion og omsorg i socialt arbejdeMichelle Skovgaard
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Undersøgelse, refleksion og omsorg i socialt arbejde
Problembaserede undersøgelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Problembaserede undersøgelserMie Engen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Problembaserede undersøgelser

Mere om Nadja Holmgaard Lysen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger af Nadja Holmgaard Lysen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lysen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskabsteori og socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Undersøgelse, refleksion og omsorg i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Nadja Holmgaard Lysen

Nadja Holmgaard Lysen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Lysens bøger som hæftet. Bøgerne af Lysen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Videnskabsteori og socialt arbejde" af Nadja Holmgaard Lysen

"Videnskabsteori og socialt arbejde" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Undersøgelse, refleksion og omsorg i socialt arbejde" af Nadja Holmgaard Lysen

Hos Bog & idé er "Undersøgelse, refleksion og omsorg i socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Nadja Holmgaard Lysen