Bog & idéNadja Kirchhoff Hestehave

Bøger skrevet af Nadja Kirchhoff Hestehave

Læs mere om Nadja Kirchhoff Hestehave
3 produkter
3 produkter
Kriminologi
KriminologiHenrik Day Poulsen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Kriminologi
Proaktiv kriminalitetsbekæmpelse for politifolk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Proaktiv kriminalitetsbekæmpelse for politifolkNadja Kirchhoff Hestehave
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Proaktiv kriminalitetsbekæmpelse for politifolk
Metoder i kriminologi
Metoder i kriminologiRune Holst Scherg
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Metoder i kriminologi

Mere om Nadja Kirchhoff Hestehave

Nadja Kirchhoff Hestehave har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hestehave.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i kriminologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Proaktiv kriminalitetsbekæmpelse for politifolk" i serien "Polititeori" udgivet af Samfundslitteratur - "Kriminologi " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Proaktiv kriminalitetsbekæmpelse for politifolk" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Nadja Kirchhoff Hestehaves bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Nadja Kirchhoff Hestehave hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Hestehaves bøger kommer i et udvalg af formater. Nadja Kirchhoff Hestehave bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nadja Kirchhoff Hestehaves "Metoder i kriminologi"

Det er muligt at købe Nadja Kirchhoff Hestehaves "Metoder i kriminologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Proaktiv kriminalitetsbekæmpelse for politifolk" af Nadja Kirchhoff Hestehave

Hos Bog & idé er "Proaktiv kriminalitetsbekæmpelse for politifolk" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Hestehave, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er en del af serien "Polititeori". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Nadja Kirchhoff Hestehave