Bog & idéNaja Rod Nielsen

Bøger skrevet af Naja Rod Nielsen

Læs mere om Naja Rod Nielsen
1 produkter
1 produkter
Stress og helbred
Stress og helbredNaja Hulvej Rod
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Stress og helbred

Mere om Naja Rod Nielsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Naja Rod Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rod Nielsens seneste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Naja Rod Nielsens bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Stress " udgivet af Statens Institut for Folkesundhed - "Stress og helbred" udgivet af Gyldendal

Mere om Naja Rod Nielsens bøger

Naja Rod Nielsen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Rod Nielsen fås blot som hæftet. Bøgerne af Rod Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Naja Rod Nielsens "Stress "

"Stress " er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Statens Institut for Folkesundhed.

Naja Rod Nielsen "Stress og helbred"

"Stress og helbred" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Naja Rod Nielsen