Bog & idéNan Dahlkild (red.)

Bøger skrevet af Nan Dahlkild (red.)

Læs mere om Nan Dahlkild (red.)
2 produkter
2 produkter
Sommerlandets arkitektur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sommerlandets arkitekturNan Dahlkild
207,46 DKK
Hæftet
(2)
Sommerlandets arkitektur
Danish Architecture and Society
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danish Architecture and SocietyNan Dahlkild (red.)
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Danish Architecture and Society

Mere om Nan Dahlkild (red.)

Der er en del bøger af Nan Dahlkild (red.) til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du -s seneste udgivelser.
Bøgerne fra Nan Dahlkild (red.) kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Danish Architecture and Society" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Sommerlandets arkitektur" udgivet af Museum Tusculanum - "Huse der har formet os" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Nan Dahlkild (red.)

Du kan finde tre bøger af Nan Dahlkild (red.) her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Nan Dahlkild (red.) kan købes i et udvalg af formater. -s bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nan Dahlkild (red.)s "Danish Architecture and Society"

Hos Bog & idé er "Danish Architecture and Society" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Museum Tusculanums Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Nan Dahlkild (red.) "Sommerlandets arkitektur"

Det er muligt at købe Nan Dahlkild (red.)s "Sommerlandets arkitektur" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Nan Dahlkild (red.)