Bog & idéNana Emilie Grew

Bøger skrevet af Nana Emilie Grew

Læs mere om Nana Emilie Grew
2 produkter
2 produkter
Tværmedial markedskommunikation
Tværmedial markedskommunikationNana Emilie Grew
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Tværmedial markedskommunikation
Digital marketing og markedskommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Digital marketing og markedskommunikationNana Emilie Grew
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Digital marketing og markedskommunikation

Mere om Nana Emilie Grew

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Nana Emilie Grew. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Grew.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tværmedial markedskommunikation" udgivet af Gyldendal - "Digital marketing og markedskommunikation" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Nana Emilie Grew

Du kan købe to bøger af Nana Emilie Grew her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Grew fås kun som hæftet. Bøgerne af Grew er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nana Emilie Grews "Tværmedial markedskommunikation"

Hos Bog & idé er "Tværmedial markedskommunikation" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Nana Emilie Grew "Digital marketing og markedskommunikation"

Hos Bog & idé er "Digital marketing og markedskommunikation" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nana Emilie Grew