Bog & idéNancy Dickmann

Bøger skrevet af Nancy Dickmann

Læs mere om Nancy Dickmann
1 produkter
1 produkter
Amazing Ancient World Atlas: Uncover the Treasures of the Past
Amazing Ancient World Atlas: Uncover the Treasures of the PastUncover the Treasures of the Past
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Amazing Ancient World Atlas: Uncover the Treasures of the Past

Mere om Nancy Dickmann

Hvis du leder efter en bog skrevet af Nancy Dickmann, kan du købe et bredt udbud til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dickmanns nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sydpolen" udgivet af Flachs - "Mount Everest" udgivet af Flachs

Mere om Nancy Dickmanns bøger

Nancy Dickmann har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun købe Dickmanns bøger som indbundet. Dickmanns bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Flachs.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nancy Dickmanns "Sydpolen"

Hos Bog & idé er "Sydpolen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.

"Mount Everest" af Nancy Dickmann

Hos Bog & idé er "Mount Everest" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Flachs, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nancy Dickmann