Bog & idéNancy Springer

Bøger skrevet af Nancy Springer

Læs mere om Nancy Springer
1 produkter
1 produkter
Sagen om den forsvundne markis
Enola Holmes - Sagen om den forsvundne markisNancy Springer
219,95 DKK
EBOG
(1)
Enola Holmes - Sagen om den forsvundne markis

Mere om Nancy Springer

Der er blot én bog af Nancy Springer tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Sagen om den forsvundne markis". Det er ABC Forlag, der har publiceret den på dansk. "Sagen om den forsvundne markis" er desuden udgivet i serien "Et Enola Holmes mysterium".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sagen om den forsvundne markis" af Nancy Springer

"Sagen om den forsvundne markis" kan købes som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sagen om den forsvundne markis" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Et Enola Holmes mysterium". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ABC Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Springer, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nancy Springer