Bog & idéNancy Tarshis og Michelle Garcia Winner

Bøger skrevet af Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner

Læs mere om Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner
3 produkter
3 produkter
Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samlet
Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samletKari Zweber Palmer
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samlet
Lærebog for sociale opdagelsesrejsende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog for sociale opdagelsesrejsendeKari Zweber Palmer
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog for sociale opdagelsesrejsende
Vi Tænker! Hæfte 1-5 samlet.
Vi Tænker! Hæfte 1-5 samlet.Kari Zweber Palmer
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Vi Tænker! Hæfte 1-5 samlet.

Mere om Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner

Der er flere forskellige bøger skrevet af Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Winners bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At tænke tanker og føle følelser" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "At tænke med øjnene" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Kroppen i gruppen " i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Gruppens plan" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Lyt med hele kroppen" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Vi Tænker!" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Pressto - "Lærebog for sociale opdagelsesrejsende" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samlet" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto

Bøger af Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner

Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner bøger i samtlige formater. Bøgerne af Winner er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"At tænke tanker og føle følelser" af Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner

"At tænke tanker og føle følelser" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Winners serie "Vi tænker!-serien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Pressto .

"At tænke med øjnene" af Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner

Det er muligt at købe Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winners "At tænke med øjnene" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Vi tænker!-serien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Pressto .
Detaljer
Fulde navn:
Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner