Bog & idéNanet Mathiasen

Bøger skrevet af Nanet Mathiasen

Læs mere om Nanet Mathiasen
2 produkter
2 produkter
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demens
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demensPhilip Henrik Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demens
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demens
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demensPhilip Henrik Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demens

Mere om Nanet Mathiasen

Nanet Mathiasen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mathiasens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plejeboliger for personer med demens" i serien "SBi-anvisning 259" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens" i serien "SBi-anvisning 263" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens - detaljer og eksempler " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens - indledende spørgsmål" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet

Nanet Mathiasens bøger

Nanet Mathiasen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Mathiasen kommer bare som hæftet. Mathiasen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nanet Mathiasens "Plejeboliger for personer med demens"

Hos Bog & idé er "Plejeboliger for personer med demens" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Mathiasens serie "SBi-anvisning 259". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Plejeboliger for personer med demens" af Nanet Mathiasen

Det er muligt at købe Nanet Mathiasens "Plejeboliger for personer med demens" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "SBi-anvisning 263". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Nanet Mathiasen