Bog & idéNanette Braa Jensen

Bøger skrevet af Nanette Braa Jensen

Læs mere om Nanette Braa Jensen
1 produkter
1 produkter
Medicinske sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinske sygdommeVibeke Barner Jensen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Medicinske sygdomme

Mere om Nanette Braa Jensen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Nanette Braa Jensen. Det er "Medicinske sygdomme". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nanette Braa Jensens "Medicinske sygdomme"

Hos Bog & idé er "Medicinske sygdomme" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Nanette Braa Jensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nanette Braa Jensen