Bog & idéNanna Baade

Bøger skrevet af Nanna Baade

Læs mere om Nanna Baade
2 produkter
2 produkter
Lærebog i personskadeerstatning
Lærebog i personskadeerstatningNanna Baade
589,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i personskadeerstatning
Kompendium i arbejdsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i arbejdsretMarcel Worm-Marquardtsen
260,96 DKK
Paperback
(0)
Kompendium i arbejdsret

Mere om Nanna Baade

Der er forskellige bøger fra Nanna Baade online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Baades seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i personskadeerstatning" udgivet af Karnov Group - "Kompendium i arbejdsret" udgivet af KompendieForlaget

Bøger skrevet af Nanna Baade

Du kan købe to bøger af Nanna Baade her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Baades bøger kommer i flere forskellige formater. Baades bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lærebog i personskadeerstatning" af Nanna Baade

"Lærebog i personskadeerstatning" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group.

Nanna Baade "Kompendium i arbejdsret"

Hos Bog & idé er "Kompendium i arbejdsret" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KompendieForlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna Baade