Bog & idéNanna Flindt Kreiner

Bøger skrevet af Nanna Flindt Kreiner

Læs mere om Nanna Flindt Kreiner
3 produkter
3 produkter
On Purpose
On PurposeNanna Flindt Kreiner
379,95 DKK
Hæftet
(0)
On Purpose
Sprogenes verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprogenes verdenRasmus Gottschalck
395,96 DKK
Hæftet
(1)
Sprogenes verden
Compass
BOEGERTILSTAERKPRIS
CompassNanna Flindt Kreiner
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Compass

Mere om Nanna Flindt Kreiner

Hvis du leder efter en bog fra Nanna Flindt Kreiner, kan du købe et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kreiner.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Nanna Flindt Kreiners bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "On purpose" udgivet af Gyldendal - "On Purpose / i-bog" udgivet af Gyldendal - "On Purpose" udgivet af Systime

Nanna Flindt Kreiners bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Nanna Flindt Kreiner hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Kreiners bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Kreiner er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nanna Flindt Kreiners "On purpose"

Hos Bog & idé er "On purpose" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Gyldendal.

"On Purpose / i-bog" af Nanna Flindt Kreiner

Endnu en af Nanna Flindt Kreiner skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna Flindt Kreiner