Bog & idéNanna Friis

Bøger skrevet af Nanna Friis

Læs mere om Nanna Friis
5 produkter
5 produkter
Online kommunikation - en introduktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Online kommunikation - en introduktionOle Gregersen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Online kommunikation - en introduktion
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacleAnna Weile Kjær
331,96 DKK
Hardback
(0)
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle
Aldrig mere sukkerkold
Aldrig mere sukkerkoldOprettet fra inventtable
49,95 DKK
e-bog
(0)
Aldrig mere sukkerkold
Kort, klart og klikbart
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kort, klart og klikbartNanna Friis
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Kort, klart og klikbart
Kort, klart og klikbart
Kort, klart og klikbartNanna Friis
259,95 DKK
EBOG
(0)
Kort, klart og klikbart

Mere om Nanna Friis

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Nanna Friis. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Friis' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle" udgivet af Roulette Russe - "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Bare spis - mad med power" udgivet af Gyldendal - "Kort, klart og klikbart" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Aldrig mere sukkerkold" udgivet af Gyldendal - "Kort, klart og klikbart" udgivet af DJØF

Mere om Nanna Friis' bøger

Du kan købe syv bøger af Nanna Friis her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Nanna Friis fås i et udvalg af formater. Friis' bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle" af Nanna Friis

Det er muligt at købe Nanna Friis' "Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Roulette Russe, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Online kommunikation - en introduktion" af Nanna Friis

Det er muligt at købe Nanna Friis' "Online kommunikation - en introduktion" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna Friis