Bog & idéNanna-Johanne Fonnesbæk

Bøger skrevet af Nanna-Johanne Fonnesbæk

Læs mere om Nanna-Johanne Fonnesbæk
2 produkter
2 produkter
Min søde alkoholiker
STREAM
Min søde alkoholikerNanna-Johanne Fonnesbæk
79,95 DKK
Lydbog
(5)
Min søde alkoholiker
Min søde alkoholiker
Min søde alkoholikerNanna-Johanne Fonnesbæk
169,95 DKK
Hæftet
(1)
Min søde alkoholiker

Mere om Nanna-Johanne Fonnesbæk

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Nanna-Johanne Fonnesbæk. På listen nedenfor har du Fonnesbæks nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bob og mobilen" i serien "Bob i Balle by" udgivet af Forlaget Elysion - "Min søde alkoholiker" udgivet af SAGA Egmont - "Sigurd fra Allegade" udgivet af Forlaget Elysion - "Bob og mobilen" i serien "Bob i Balle by" udgivet af Forlaget Elysion - "Min søde alkoholiker" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Nanna-Johanne Fonnesbæk

Nanna-Johanne Fonnesbæk har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Nanna-Johanne Fonnesbæk fås i samtlige formater. Fonnesbæks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bob og mobilen" af Nanna-Johanne Fonnesbæk

Hos Bog & idé er "Bob og mobilen" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Bob og mobilen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Fonnesbæks serie "Bob i Balle by". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Elysion.

"Min søde alkoholiker" af Nanna-Johanne Fonnesbæk

Det er muligt at købe Nanna-Johanne Fonnesbæks "Min søde alkoholiker" som lydbog. Fordelen ved at have Nanna-Johanne Fonnesbæks "Min søde alkoholiker" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna-Johanne Fonnesbæk