Bog & idéNanna Jordt Jørgensen

Bøger skrevet af Nanna Jordt Jørgensen

Læs mere om Nanna Jordt Jørgensen
3 produkter
3 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Fodspor i evigheden
Fodspor i evighedenHelene Dalbøl Bollerup
219,95 DKK
Hæftet
(1)
Fodspor i evigheden
Flygtningebørn i danske daginstitutioner
Flygtningebørn i danske daginstitutionerNanna Jordt Jørgensen
249,95 DKK
EBOG
(0)
Flygtningebørn i danske daginstitutioner

Mere om Nanna Jordt Jørgensen

Der er flere bøger af Nanna Jordt Jørgensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jordt Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bæredygtighedens pædagogik" udgivet af Frydenlund Academic - "Flygtningebørn i danske daginstitutioner" udgivet af Dafolo A/S - "Flygtningebørn i danske daginstitutioner" udgivet af Dafolo - "Havebrug som moralsk praksis" i serien "Specialerække." udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet

Bøger af Nanna Jordt Jørgensen

Du kan købe fire bøger af Nanna Jordt Jørgensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Jordt Jørgensens bøger kommer i et udvalg af formater. Nanna Jordt Jørgensen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bæredygtighedens pædagogik" af Nanna Jordt Jørgensen

Hos Bog & idé er "Bæredygtighedens pædagogik" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund Academic.

"Flygtningebørn i danske daginstitutioner" af Nanna Jordt Jørgensen

Det er muligt at købe Nanna Jordt Jørgensens "Flygtningebørn i danske daginstitutioner" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Flygtningebørn i danske daginstitutioner" på din enhed og begynde at læse. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna Jordt Jørgensen