Bog & idéNanna Kappel

Bøger skrevet af Nanna Kappel

Læs mere om Nanna Kappel
6 produkter
6 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
769,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandringBritta Hørdam
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Akut, kritisk og kompleks sygeplejeLise Hounsgaard
251,96 DKK
Indbundet
(0)
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
Mennesker med alkoholproblemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mennesker med alkoholproblemerNanna Kappel
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Mennesker med alkoholproblemer
Sundhedsvæsenet under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsenet under forandringKarin Højbjerg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Medicinske sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinske sygdommeVibeke Barner Jensen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Medicinske sygdomme

Mere om Nanna Kappel

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Nanna Kappel. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kappel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social udsathed og sygepleje" udgivet af Samfundslitteratur - "Sundhedsvæsenet under forandring" udgivet af Gyldendal - "Klinik " i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Mennesker med alkoholproblemer" udgivet af Gyldendal - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Medicinske sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Akut, kritisk og kompleks sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Bøger af Nanna Kappel

Du kan finde ni bøger af Nanna Kappel her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Nanna Kappel bøger i flere forskellige formater. Kappel har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Social udsathed og sygepleje" af Nanna Kappel

Det er muligt at købe Nanna Kappels "Social udsathed og sygepleje" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Nanna Kappel "Sundhedsvæsenet under forandring"

"Sundhedsvæsenet under forandring" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna Kappel