Bog & idéNanna Mik Meyer

Bøger skrevet af Nanna Mik Meyer

Læs mere om Nanna Mik Meyer
1 produkter
1 produkter
Moderne Idéer: Hvordan får vi bedre debat om velfærd?
STREAM
Moderne Idéer: Hvordan får vi bedre debat om velfærd?Nanna Mik Meyer
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Moderne Idéer: Hvordan får vi bedre debat om velfærd?

Mere om Nanna Mik Meyer

Du kan kun købe en enkelt bog af Nanna Mik Meyer her hos Bog & idé. Det er "Moderne Idéer: Hvordan får vi bedre debat om velfærd?". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nanna Mik Meyers "Moderne Idéer: Hvordan får vi bedre debat om velfærd?"

Hos Bog & idé er "Moderne Idéer: Hvordan får vi bedre debat om velfærd?" tilgængelig som lydbog. Med Nanna Mik Meyers "Moderne Idéer: Hvordan får vi bedre debat om velfærd?" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Nanna Mik Meyer skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna Mik Meyer