Bog & idéNaoise Dolan

Bøger skrevet af Naoise Dolan

Læs mere om Naoise Dolan
5 produkter
5 produkter
Godt selskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Godt selskabNaoise Dolan
207,46 DKK
Hæftet
(13)
Godt selskab
The Happy Couple
The Happy CoupleNaoise Dolan
199,95 DKK
Paperback
(0)
The Happy Couple
Godt selskab
Godt selskabNaoise Dolan
139,95 DKK
EBOG
(13)
Godt selskab
Godt selskab
STREAM
Godt selskabNaoise Dolan
139,95 DKK
Lydbog
(13)
Godt selskab
Aufregende Zeiten
Aufregende ZeitenNaoise Dolan
159,95 DKK
Lydbog
(0)
Aufregende Zeiten

Mere om Naoise Dolan

Der findes en del bøger skrevet af Naoise Dolan til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Dolans bogudgivelser.
Bøgerne fra Naoise Dolan kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Exciting Times" udgivet af Weidenfeld & Nicolson - "Godt selskab" udgivet af Gutkind - "Godt selskab" udgivet af Gutkind - "Godt selskab" udgivet af Gutkind

Naoise Dolans bøger

Du kan finde fire bøger af Naoise Dolan her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Dolans bøger fås i flere forskellige formater. Dolans bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Exciting Times" af Naoise Dolan

Hos Bog & idé er "Exciting Times" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Weidenfeld & Nicolson, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Naoise Dolan "Godt selskab"

Det er muligt at købe Naoise Dolans "Godt selskab" som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Godt selskab" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gutkind.
Detaljer
Fulde navn:
Naoise Dolan