Bog & idéNaoki Higashida

Bøger skrevet af Naoki Higashida

Læs mere om Naoki Higashida
3 produkter
3 produkter
Derfor hopper jeg
STREAM
Derfor hopper jegNaoki Higashida
79,95 DKK
Lydbog
(6)
Derfor hopper jeg
Derfor hopper jeg
Derfor hopper jegNaoki Higashida
249,95 DKK
Indbundet
(6)
Derfor hopper jeg
Derfor hopper jeg
Derfor hopper jegNaoki Higashida
139,95 DKK
EBOG
(6)
Derfor hopper jeg

Mere om Naoki Higashida

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Naoki Higashida. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Higashida.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Derfor hopper jeg" udgivet af Rosinante - "Derfor hopper jeg" udgivet af Rosinante

Bøger skrevet af Naoki Higashida

Naoki Higashida har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Naoki Higashida kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Higashida er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Rosinante.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Derfor hopper jeg" af Naoki Higashida

"Derfor hopper jeg" kan købes som ebog. "Derfor hopper jeg" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Rosinante, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Naoki Higashida "Derfor hopper jeg"

Hos Bog & idé er "Derfor hopper jeg" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Rosinante, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Naoki Higashida