Bog & idéNaomi Alderman

Bøger skrevet af Naomi Alderman

Læs mere om Naomi Alderman
3 produkter
3 produkter
Kraften
BOEGERTILSTAERKPRIS
KraftenNaomi Alderman
248,96 DKK
Indbundet
(13)
Kraften
Kraften
KraftenNaomi Alderman
229,95 DKK
EBOG
(13)
Kraften
The Future
The FutureNaomi Alderman
179,95 DKK
Paperback
(0)
The Future

Mere om Naomi Alderman

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Naomi Alderman. På listen nedenfor finder du de seneste af Aldermans bogudgivelser.
Bøgerne fra Naomi Alderman kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Disobedience" udgivet af Penguin Books - "Kraften" udgivet af Alhambra - "Kraften" udgivet af Alhambra - "The Power" udgivet af Penguin Books

Naomi Aldermans bøger

Du kan købe fire bøger af Naomi Alderman her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Naomi Alderman bøger i flere formater. Bøgerne af Alderman er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Naomi Aldermans "Disobedience"

Det er muligt at købe Naomi Aldermans "Disobedience" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Penguin Books.

Naomi Alderman "Kraften"

"Kraften" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Kraften" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alhambra.
Detaljer
Fulde navn:
Naomi Alderman