Bog & idéNatascha Solomons

Bøger skrevet af Natascha Solomons

Læs mere om Natascha Solomons
1 produkter
1 produkter
Mr. Rosenblums liste eller en nyttig vejledning for den der ønsker at blive englænder
Mr. Rosenblums listeNatasha Solomons
169,95 DKK
EBOG
(0)
Mr. Rosenblums liste

Mere om Natascha Solomons

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Natascha Solomons. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Solomons.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mr. Rosenblums liste" udgivet af People'sPress - "Mr. Rosenblums liste eller en nyttig vejledning for den der ønsker at blive englænder" udgivet af People’sPress

Mere om Natascha Solomons' bøger

Der er to tilgængelige bøger af Natascha Solomons hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Natascha Solomons bøger i flere forskellige formater. Solomons' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mr. Rosenblums liste" af Natascha Solomons

"Mr. Rosenblums liste" kan købes online som ebog. "Mr. Rosenblums liste" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Natascha Solomons "Mr. Rosenblums liste eller en nyttig vejledning for den der ønsker at blive englænder"

Det er muligt at købe Natascha Solomons' "Mr. Rosenblums liste eller en nyttig vejledning for den der ønsker at blive englænder" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er People’sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Natascha Solomons