Bog & idéNate Fitch

Bøger skrevet af Nate Fitch

Læs mere om Nate Fitch
1 produkter
1 produkter
Climbing: Protection
Climbing: ProtectionNate Fitch
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Climbing: Protection

Mere om Nate Fitch

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger af Nate Fitch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Fitch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Climbing: Knots" udgivet af Falcon Guides - "Climbing: Protection" udgivet af Rowman & Littlefield

Bøger af Nate Fitch

Der er to tilgængelige bøger af Nate Fitch hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Fitch som hæftet. Fitchs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Climbing: Knots" af Nate Fitch

Hos Bog & idé er "Climbing: Knots" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Falcon Guides.

Nate Fitch "Climbing: Protection"

Hos Bog & idé er "Climbing: Protection" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Rowman & Littlefield.
Detaljer
Fulde navn:
Nate Fitch