Bog & idéNathali Liane og Bettina Liane

Bøger skrevet af Nathali Liane og Bettina Liane

Læs mere om Nathali Liane og Bettina Liane
5 produkter
5 produkter
Kaldet fra Galathea
Kaldet fra GalatheaNathali Liane og Bettina Liane
249,95 DKK
Hardback
(1)
Kaldet fra Galathea
Flænger i tiden
Flænger i tidenNathali og Bettina Liane
249,95 DKK
Hardback
(0)
Flænger i tiden
Arven fra fortiden
Arven fra fortidenNathali Liane og Bettina Liane
249,95 DKK
Hardback
(0)
Arven fra fortiden
Kaldet fra Galathea
Kaldet fra GalatheaNathali Liane og Bettina Liane
109,95 DKK
EBOG
(1)
Kaldet fra Galathea
Kaldet fra Galathea
Kaldet fra GalatheaNathali Liane og Bettina Liane
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Kaldet fra Galathea

Mere om Nathali Liane og Bettina Liane

Der er en del bøger af Nathali Liane og Bettina Liane tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Liane.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arven fra fortiden" udgivet af Turbine - "Kaldet fra Galathea" i serien "Awen" udgivet af Turbine Forlaget - "Kaldet fra Galathea " i serien "Awen" udgivet af Turbine Forlaget - "Kaldet fra Galathea" i serien "Awen" udgivet af Turbine

Bøger af Nathali Liane og Bettina Liane

Nathali Liane og Bettina Liane har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Nathali Liane og Bettina Liane kommer i forskellige formater. Liane har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nathali Liane og Bettina Lianes "Arven fra fortiden"

"Arven fra fortiden" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Nathali Liane og Bettina Liane "Kaldet fra Galathea"

"Kaldet fra Galathea" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Kaldet fra Galathea" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i serien "Awen". Det er Turbine Forlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nathali Liane og Bettina Liane