Bog & idéNathalie Capart

Bøger skrevet af Nathalie Capart

Læs mere om Nathalie Capart
1 produkter
1 produkter
Secret Brussels
Secret BrusselsNathalie Capart
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Secret Brussels

Mere om Nathalie Capart

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Nathalie Capart. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Caparts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Secret Brussels" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Brussels" udgivet af Éditions Jonglez

Mere om Nathalie Caparts bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nathalie Capart hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Caparts bøger som hæftet. Caparts bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Éditions Jonglez.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Secret Brussels" af Nathalie Capart

Hos Bog & idé er "Secret Brussels" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Éditions Jonglez, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Nathalie Capart "Secret Brussels"

"Secret Brussels" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Éditions Jonglez.
Detaljer
Fulde navn:
Nathalie Capart