Bog & idéNathalie Skowronek

Bøger skrevet af Nathalie Skowronek

Læs mere om Nathalie Skowronek
1 produkter
1 produkter
Franske stemmer - Captations littéraires
BOEGERTILSTAERKPRIS
Franske stemmer - Captations littérairesChristian Prigent
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Franske stemmer - Captations littéraires

Mere om Nathalie Skowronek

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger skrevet af Nathalie Skowronek. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Skowronek.
Bøgerne fra Nathalie Skowronek udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Franske stemmer - Captations littéraires" udgivet af Etcetera - "Max, tilsyneladende" udgivet af Arvids - "Karen og mig" udgivet af Arvids

Mere om Nathalie Skowroneks bøger

Nathalie Skowronek har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Skowronek fås bare som hæftet. Bøgerne af Skowronek er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Franske stemmer - Captations littéraires" af Nathalie Skowronek

"Franske stemmer - Captations littéraires" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er publiceret af Etcetera.

"Max, tilsyneladende" af Nathalie Skowronek

"Max, tilsyneladende" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Arvids, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nathalie Skowronek