Bog & idéNavid Kermani

Bøger skrevet af Navid Kermani

Læs mere om Navid Kermani
1 produkter
1 produkter
Langs grænser og grave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Langs grænser og graveNavid Kermani
290,46 DKK
Indbundet
(4)
Langs grænser og grave

Mere om Navid Kermani

Navid Kermani har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Langs grænser og grave". Det er Informations Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Navid Kermanis "Langs grænser og grave"

"Langs grænser og grave" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kermani, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Navid Kermani