Bog & idéNedjma

Bøger skrevet af Nedjma

Læs mere om Nedjma
1 produkter
1 produkter
Lystrejser
BOEGERTILSTAERKPRIS
LystrejserNedjma
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Lystrejser

Mere om Nedjma

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Nedjma. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lystrejser" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Mandelen" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Lystrejser" udgivet af Lytteratur - "Mandelen" udgivet af Lytteratur - "Lystrejser" udgivet af Tiderne Skifter - "Mandelen" udgivet af Tiderne Skifter

Mere om Nedjmas bøger

Nedjma har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Nedjma bøger i samtlige formater. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nedjmas "Lystrejser"

"Lystrejser" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Bogklubber.

"Mandelen" af Nedjma

Det er muligt at købe Nedjmas "Mandelen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nedjma