Bog & idéNeha Hirve

Bøger skrevet af Neha Hirve

Læs mere om Neha Hirve
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Neha Hirve

Der er forskellige bøger af Neha Hirve til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hirves seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Neha Hirves bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Neha Hirve hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Neha Hirve bøger i udvalgte formater. Hirves bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Virkelig.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Neha Hirves "Ny Jord 3-4"

Det er muligt at købe Neha Hirves "Ny Jord 3-4" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

"Ny Jord" af Neha Hirve

Hos Bog & idé er "Ny Jord" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Virkelig, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Neha Hirve