Bog & idéNeil Matthews

Bøger skrevet af Neil Matthews

Læs mere om Neil Matthews
1 produkter
1 produkter
The Chilterns & The Thames Valley
The Chilterns & The Thames ValleyHelen Matthews
209,95 DKK
HÆFTET
(0)
The Chilterns & The Thames Valley

Mere om Neil Matthews

Du kan kun finde en enkelt bog af Neil Matthews her hos Bog & idé. Det er "The Chilterns & The Thames Valley". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet den på engelsk. "The Chilterns & The Thames Valley" er desuden en del af serien "Bradt Travel Guides".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Neil Matthews' "The Chilterns & The Thames Valley"

Hos Bog & idé er "The Chilterns & The Thames Valley" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Bradt Travel Guides.

Endnu en af Neil Matthews fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Neil Matthews