Bog & idéNeil Philip

Bøger skrevet af Neil Philip

Læs mere om Neil Philip
1 produkter
1 produkter
Myths of the Vikings: Odin's family and other tales of the Norse Gods
Myths of the Vikings: Odin's family and other tales of the Norse GodsNeil Philip
139,95 DKK
HARDBACK
(0)
Myths of the Vikings: Odin's family and other tales of the Norse Gods

Mere om Neil Philip

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Neil Philip. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Philips seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Neil Philip kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Robin Hood" udgivet af Flachs - "Myths of the Vikings: Odin's family and other tales of the Norse Gods" udgivet af Armadillo Books

Mere om Neil Philips bøger

Neil Philip har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Neil Philip kan købes i flere forskellige formater. Philips bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Robin Hood" af Neil Philip

Hos Bog & idé er "Robin Hood" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Neil Philip "Myths of the Vikings: Odin's family and other tales of the Norse Gods"

"Myths of the Vikings: Odin's family and other tales of the Norse Gods" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Armadillo Books.
Detaljer
Fulde navn:
Neil Philip