Bog & idéNell Rasmussen (red.)

Bøger skrevet af Nell Rasmussen (red.)

Læs mere om Nell Rasmussen (red.)
2 produkter
2 produkter
Menneskerettigheder i socialt arbejde
Menneskerettigheder i socialt arbejdeNell Rasmussen (red.)
419,95 DKK
EBOG
(0)
Menneskerettigheder i socialt arbejde
Menneskerettigheder i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskerettigheder i socialt arbejdeNell Rasmussen (red.)
386,96 DKK
Paperback
(0)
Menneskerettigheder i socialt arbejde

Mere om Nell Rasmussen (red.)

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Nell Rasmussen (red.). Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Rasmussen (red.).
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskerettigheder i socialt arbejde" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Menneskerettigheder i socialt arbejde" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Mere om Nell Rasmussen (red.)s bøger

Nell Rasmussen (red.) har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Nell Rasmussen (red.) bøger i samtlige formater. Rasmussen (red.)s bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Nyt Juridisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Menneskerettigheder i socialt arbejde" af Nell Rasmussen (red.)

Det er muligt at købe Nell Rasmussen (red.)s "Menneskerettigheder i socialt arbejde" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Rasmussen (red.), kan du godt glæde dig. Det er Nyt Juridisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Menneskerettigheder i socialt arbejde" af Nell Rasmussen (red.)

Det er muligt at købe Nell Rasmussen (red.)s "Menneskerettigheder i socialt arbejde" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Nyt Juridisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nell Rasmussen (red.)